Nieuws

Future Proef Festival

In April is het festival seizoen weer begonnen. Zo ook mijn keuringen voor Future Proof Festival via Stichting Vector42. Tijdens koningsdag ging ik langs bij festival Loveland van Oranje en twee weken later naar een ander festival van Loveland namelijk Music On. Deze zomer staat er meerdere andere festivals op de planning.

Lees meer »

Dit Smaakt Naar Meer! Paviljoen 2024

Weer een leuke samenwerking met de green leisure group waar mijn evenementen organisatie skills tot hun recht komen. Ik ben verantwoordelijk voor het programma in de keuken van ons paviljoen, ik ben contactpersoon voor de exposanten en co├Ârdineer alles tijdens de beurs dagen.

Lees meer »

SHIFT Culture

Vanaf oktober 2023 werd ik betrokken bij dit project vanuit de Green Leisure Group als keurmeester. De culturele netwerk organisaties binnen dit project implementeerden vanuit dit project opgezeten criteria om als organisatie te verduurzamen. Ik als keurmeester ging in gesprek met deze organisatie over hun vooruitgang. Dit was een mooi proces om mee te maken en ik ben dankbaar dat ik in 2024 weer een rol speel als keurmeester.

Lees meer »